Juniors (9 a 11 anys)

Aquests cursos estan adreçats a nens i nenes de 4t i 5è de primària. Es fan 2 classes per setmana, d’1 hora i mitja cadascuna, de dilluns a dissabte, en l’horari de 17.30 a 19 h, o 1 classe per setmana de 2 hores (versió Compact), de dilluns a dissabte, en l’horari de 17.30 a 19.30 h.

Aquest curs participa en el projecte educatiu internacional “Travelling friends around the world” . Seguint el caràcter internacional de l’escola, un cop al mes es realitza a classe una activitat en anglès relacionada amb la mascota i país que cada nivell té atorgat. Aquest projecte té per objectiu que els alumnes coneguin de prop una nova cultura i un nou país de forma lúdica i divertida. La mascota dels JUNIORS 1 és Leo, the brave lion from South-Africa (Leo, el lleó valent de Sud Àfrica) i la dels JUNIORS 2 és Presley, the fast panther from South-America (Presley, la pantera veloç de Sud Amèrica).

Les activitats inclouen jocs, cançons, manualitats i més, relacionats sempre amb la mascota que visita l’aula aquell dia i que dóna a conèixer aspectes com el menjar, vestimenta, idioma, tradicions, festivitats, etc., del seu país.