Kids (6 a 9 anys)

Aquests cursos estan adreçats a nens i nenes de 1r, 2n i 3r de primària. Es fa una classe per setmana d’1 hora i mitja, de dilluns a dissabte, en l’horari de 17.30 a 19 h.

Aquest curs participa en el projecte educatiu internacional “Travelling friends around the world” . Seguint el caràcter internacional de l’escola, un cop al mes es realitza a classe una activitat en anglès relacionada amb la mascota i país que cada nivell té atorgat. Aquest projecte té per objectiu que els alumnes coneguin de prop una nova cultura i un nou país de forma lúdica i divertida. La mascota dels KIDS 1 és Pandy, the friendly panda bear from China (Pandy, el panda amistós de Xina), la dels KIDS 2 és Tom, the brave tiger from Thailand (Tom, el tigre valent de Tailandia) i la dels KIDS 3 és Zoe, the smiley zebra from Kenya (Zoe, la zebra somrient de Kenya).

Les activitats inclouen jocs, cançons, manualitats i més, relacionats sempre amb la mascota que visita l’aula aquell dia i que dóna a conèixer aspectes com el menjar, vestimenta, idioma, tradicions, festivitats, etc., del seu país.